Vastgoed

Woning of bedrijfsvastgoed. Wanneer u een woning koopt, verkoopt of een hypotheek gaat oversluiten of afsluiten, is een efficiënte begeleiding en zekerheid een absolute must. Veldjesgraaf & Korlaar kiest voor een toegankelijke en persoonlijke aanpak, waarbij u zich vrij moet voelen om vragen te stellen. U wordt bij ons niet geconfronteerd met aanvullende kosten.

wonen

U heeft uw droomhuis gevonden. Het kopen van een woning is een hele stap. Gaat u uw huis verkopen, dan komt daar ook van alles bij kijken. Wanneer u een woning koopt, verkoopt of een hypotheek gaat afsluiten of wilt oversluiten, laat u dat bij een notaris regelen.

Bij het starten van uw eigen onderneming komt veel kijken. Niet alleen een goed ondernemingsplan is belangrijk, ook de rechtsvorm en de financiering zijn bepalend. 

Als u uw huis verkoopt, zal de koper vaak de notaris kiezen. Uiteraard zorgen wij ervoor dat het proces voor beide partijen goed verloopt

Er zijn verschillende redenen om een hypotheek af te sluiten. Voor het kopen van een nieuwe woning of het oversluiten van uw bestaande hypotheek.

Vakantiewoning kopen

Waar moet u op letten bij het kopen van een vakantiehuis? Bekijk deze behulpzame video van ‘Jessica weet raad’.

overig vastgoed

Of het gaat om bedrijfsvastgoed, kavelruil en herinrichting, Veldjesgraaf & Korlaar levert al vele jaren expertise en advies op het gebied van commercieel vastgoed.

Met onze expertise op het gebied van ondernemingsrecht en bedrijfsvastgoed, kunnen we u van advies voorzien in uw specifieke situatie.

Hoe kunnen we u van dienst zijn?

Informeer naar wat Veldjesgraaf en Korlaar voor u of uw organisatie
kan betekenen.

Bekijk meer diensten

Wij zijn betrokken bij onze klanten en onze regio. Ons team staat altijd persoonlijk voor u klaar met kennis, expertise en een heldere aanpak.

onderneming

Over ondernemen hoeven wij u niets te vertellen. De koers van uw bedrijf bepaalt u zelf. Wij helpen u bij de juridische en fiscale kant van het zakendoen. Ook als u starter bent.

familie- & erfrecht

Sommige momenten zijn zó belangrijk, dat ze notarieel vastgelegd moeten worden. Samen met u bekijken we de meest geschikte oplossing voor uw specifieke situatie. 

Heldere aanpak & persoonlijk contact