Vacature secretaresse

Wij zijn op zoek naar een initiatiefrijke, leergierige secretaresse voor onze vestiging in Woudenberg.

De functie

Als secretaresse binnen ons kantoor heb je een breed takenpakket. Je ondersteunt de notaris en de notarisklerken.

Je werkzaamheden zullen onder andere bestaan uit het beheren van agenda's, het opstellen van brieven en andere correspondentie, het passeerklaar maken en archiveren van akten en het opstellen van nota's en andere stukken (zoals volmachten). Daarnaast neem je binnenkomend telefoonverkeer aan en ontvang je cliënten die op ons kantoor komen.

Wij vragen

Een initiatiefrijke secretaresse met enige werkervaring die een MBO of HBO opleiding heeft afgerond. Ervaring binnen het notariaat of een andere juridisch vakgebied is een pré, maar niet noodzakelijk. Wij vinden het vooral belangrijk dat je leergierig bent.

Je doet je werk met enthousiasme, je kan helder communiceren in het Nederlands en je bent representatief. Door de afwisselende werkzaamheden is het belangrijk dat je flexibel bent en makkelijk kan schakelen.

Bij voorkeur werk je tussen de 24 en 32 uur per week.

Wij bieden

Een leuk kantoor met een goede sfeer en korte lijnen tussen de collega's. Als je wilt helpen wij je om je verder te ontwikkelen. Het volgen van een vakinhoudelijke opleiding behoort tot de mogelijkheden.

Wil je solliciteren?

Heb je belangstelling voor de functie en voldoe je aan het profiel? Dan ontvangen wij graag je motivatiebrief en curriculum vitae per e-mail aan Bastiaan Veldjesgraaf (b.veldjesgraaf@vknotaris.nl). Als je meer informatie over de functie wilt of andere vragen hebt, dan kan je ook telefonisch contact met ons opnemen via 033 - 285 9999.

Scherpenzeel

Woudenberg

  • Openingstijden:
  • Maandag tot vrijdag: 9.00 tot 12.30 uur en 13.30 tot 17.00 uur

Contactformulier