Vacature kandidaat-notaris

Wij zijn op zoek naar een kandidaat-notaris voor de familierechtpraktijk en/of de onroerend goedpraktijk op onze vestiging in Woudenberg

De functie

Als kandidaat-notaris ben je in principe een all-rounder. Vanwege de aard van ons kantoor verwachten wij dat je in de basis op alle rechtsgebieden uit de voeten kunt. Binnen de algemene praktijk bestaat de mogelijkheid om je te specialiseren in het familierecht (en nalatenschappen) of het onroerend goed.

Wij vragen

Een kandidaat-notaris met humor, die zijn vak serieus neemt. Bij voorkeur ben je waarnemingsbevoegd.

Je doet je werk met enthousiasme, je bent toegankelijk voor onze klanten en je bent representatief. Door de afwisselende werkzaamheden is het belangrijk dat je flexibel bent en makkelijk kunt schakelen.

Bij voorkeur werk je tussen de 24 en 40 uur per week.

Wij bieden

Een leuk kantoor met een goede sfeer en korte lijnen tussen de collega's. Als je wilt helpen wij je om je verder te ontwikkelen. Het volgen van een vakinhoudelijke opleiding (zoals een Grotius specialisatieopleiding) behoort tot de mogelijkheden.

Er bestaat de mogelijkheid om op termijn (toegevoegd) notaris te worden.

Wil je solliciteren?

Heb je belangstelling voor de functie en voldoe je aan het profiel? Dan ontvangen wij graag je motivatiebrief en curriculum vitae per e-mail aan Bastiaan Veldjesgraaf (b.veldjesgraaf@vknotaris.nl). Als je meer informatie over de functie wilt of andere vragen hebt, dan kan je ook telefonisch contact met ons opnemen via 033 - 285 9999.

Scherpenzeel

Woudenberg

  • Openingstijden:
  • Maandag tot vrijdag: 9.00 tot 12.30 uur en 13.30 tot 17.00 uur

Contactformulier