Onderneming

Over ondernemen hoeven wij u niets te vertellen. De koers van uw bedrijf bepaalt u zelf. Of u nu een eigen bedrijf begint of al jaren ondernemer bent, het is goed om stil te staan bij de meest geschikte bedrijfsvorm voor uw wensen of situatie. Wij helpen u graag bij de juridische en fiscale kant van het zakendoen. Ook als u starter bent.

Fiscale en juridische aspecten

Het is belangrijk dat u afspraken met betrekking tot uw onderneming laat vastleggen over bijvoorbeeld aansprakelijkheid, het overdragen van aandelen, de uitgifte van aandelen of de inbreng van kapitaal en zeggenschap binnen de organisatie. Veldjesgraaf & Korlaar helpt u bij het opstellen van aktes en contracten en adviseert u over de mogelijkheden.

Bij het starten van uw eigen onderneming komt veel kijken. Niet alleen een goed ondernemingsplan is belangrijk, ook de rechtsvorm en de financiering zijn bepalend. 

Er zijn veel mogelijkheden als het gaat om rechtsvormen. Welke is het meest geschikt voor u? Daar adviseren wij u graag over.

Agrarisch recht vraagt om specialistische kennis en ervaring. Veldjesgraaf & Korlaar ondersteunt en adviseert bij aankoop van een perceel grond, maar ook kavelruil en bedrijfsopvolging.

Bij overdracht van een bedrijf binnen de familie kan gebruik worden gemaakt van diverse fiscale bedrijfsopvolgingsfaciliteiten.

Gaat u uw bedrijf verkopen? Dan kunt u, afhankelijk van uw bedrijfsvorm, verschillende regelingen treffen.

Soms past een stichting of vereniging beter bij uw doelstellingen.

Welke rechtsvorm past bij uw bedrijf?

Doe deze handige test van 3 minuten om te bepalen welke bedrijfsvorm het beste bij uw onderneming past. Uit deze test ontvang u alvast een eerste advies.

Bekijk meer diensten

Wij zijn betrokken bij onze klanten en onze regio. Ons team staat altijd persoonlijk voor u klaar met kennis, expertise en een heldere aanpak.

vastgoed

Woning, Commercieel vastgoed of Projectontwikkeling. Wanneer u een woning koopt, verkoopt of een hypotheek gaat oversluiten of afsluiten, is efficiënte begeleiding en zekerheid een must.

wonen

overig vastgoed

familie- & erfrecht

Sommige momenten zijn zó belangrijk, dat ze notarieel vastgelegd moeten worden. Samen met u bekijken we de meest geschikte oplossing voor uw specifieke situatie. 

Heldere aanpak & persoonlijk contact