Bedrijfsvastgoed

Wat betekent de aan- of verkoop van een bedrijfspand voor uw bedrijf? Met onze expertise op het gebied van ondernemingsrecht en bedrijfsvastgoed, kunnen we u adviseren over uw specifieke situatie.

Een nieuw kantoorgebouw, bedrijfspand of winkelruimte?

Krijg inzicht in de financiële, juridische en fiscale aspecten van de beoogde aankoop. Ook kunnen specifieke afspraken noodzakelijk zijn zoals parkeervoorzieningen of een akte van splitsing in appartementsrechten met woningen en winkels.

Dergelijke afspraken ten aanzien van de inrichting en het gebruik van deze voorzieningen worden dan vastgelegd in een notariële overeenkomst.

Met ons ervaren team binnen bedrijfsvastgoed kunnen wij u helpen voor het juist begeleiden met deze vraagstukken met het correct opstellen van de overeenkomsten.

Laat u informeren en krijg tips in deze handige brochure. Neem gerust contact met ons op voor meer advies, wij helpen u graag verder.

A smiling pretty middle-aged businesswoman outside an office building. Cheerful corporate people. High quality photo

vraag vrijblijvend een offerte aan

    Kies een vestiging voor uw bericht

    Ons team

    Wij zijn betrokken bij onze klanten en onze regio. Ons team staat altijd persoonlijk voor u klaar met kennis, expertise en een heldere aanpak.

    Heldere aanpak & persoonlijk contact